Jó negyedévet zárt a DuPont

A DuPont vegyipari konszern 285 millió dollár nettó nyereséggel zárta a harmadik negyedévet, főként a mezőgazdasági kemikáliák növekvő értékesítésének köszönhetően.
MTI, 2013. október 22. kedd, 15:06
Fotó: Napi.hu

Az amerikai központú vegyipari konszern kedden közölte, hogy árbevétele 4,7 százalékkal 7,74 milliárd dollárra emelkedett. A vállalat a múlt év harmadik negyedében mindössze 5 millió dollár profitot könyvelt el, akkor azonban az eredményt egyszeri tételek terhelték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK