Jó tett a Nasdaq-nak az Intel-sztori

Piaci értesülések szerint az Intel Corp. piaci részesedésének növelése érdekében csökkenteni fogja félvezetőinek árait, aminek következtében a chip-gyártó csaknem két százalékot drágult.
Kolozsi Pál, 2006. április 14. péntek, 07:56
Fotó:

A technológiai papírokat követő Nasdaq Composite 2326 ponton zárt, azaz 0,49 százalékot emelkedett. A Dow Jones index 11137 ponton hagyta el a parkettet, ami mindössze 0,07 százalékkal magasabb a tegnapi záróértéknél, a Standard & Poor's 500-as mutatója pedig 1289 ponton fejezte be a kereskedést, azaz 0,08 százalékot ment fel.

A hét egészét tekintve a Dow Jones 0,16 százalékos pluszt hozott össze, míg a Nasdaq 0,55 százalékos, az S&P 500 pedig 0,49 százalékos mínuszt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK