Jó úton halad a Nokia a 3G-s telefonok kipróbálásához

A Nokia a harmadik generációs mobilfóniában élen járó DoCoMo-val közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy jó úton halad a 3 generációs telefonjának jövő évi európai kipróbálásához. A Nokia tervei szerint a tesztidőszak a jövő év második felére eshet, a tömeges gyártás pedig 2003-ban kezdődhet meg.
Máté Dániel, 2001. november 14. szerda, 12:25
Fotó:

A Nokia és a DoCoMo kilátásba helyezte, hogy közös nyitott szabványt alakítanak ki a harmadik generációs telefonokra és szolgáltatásokra. Arra a kérdésre, hogy kipróbálják-e a Nokia új készülékét a DoCoMo már működő japán 3G-s szolgáltatási területén, a Nokia vezér úgy nyilatkozott, hogy ez is a csak jövő év harmadik negyedévében képzelhető el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK