Tegnap a tengerentúlon a Fed közelgő – augusztus 8-ai – ülését és az esetleges további kamatemelést ellensúlyozták a kiváló vállalati eredmények. A Time Warner és a Procter & Gamble is várakozáson felül teljesített. Az emelkedő olajárnak köszönhetően jelentősen megugró negyedéves eredményről beszámoló Devon Energy is erősödött. A Dow Jones 0,67 százalékkal, 11 199,93 pontra, a Standard & Poor’s–500 0,60 százalékkal, 1278,55 pontra, a Nasdaq 0,82 százalékkal, 2078,81 pontra nőtt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!