A hét elején a 266-269-es sávhoz képest valamivel alacsonyabban, a 265-268-as sávban fog mozogni a forint euró árfolyama, és ez alighanem így marad a következő három héten is - vélte Kolba Miklós, az ING devizakereskedője.

Hétfőn délelőtt háromnegyed tízkor az eurót 265 forintért, a dollárt 195,30 forintért, a svájci frankot pedig 184,05 forintért adták a kereskedők.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!