Jobb lett az adat - elszabadult a bika Amerikában

Jobb lett a vártnál a chicagói BMI, emelkednek az indexek.
NAPI, 2011. június 30. csütörtök, 16:04
Fotó:

Meglepetésre 56,6 pontról 61,1 pontra emelkedett a chicagói beszerzési menedzser index értéke júniusban, ez jó 10 százalékkal haladja meg az előzetes várakozásokat. A hírt heves áremelkedés követte az amerikai részvénypiacokokn, így az S&P 500-as index fél órával a nyitást követően már 10 ponttal emelkedik, 1318 pontra, a Dow Jones Industrial 122 pontos pluszban áll, 12 383 ponton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK