A szeptember végével záródott három hónapban az amerikai P&G adózott eredménye 2,71 milliárd dollárra, részvényenként 96 centre emelkedett az egy évvel korábbi 2,6 milliárd dollárról, részvényenként 91 centről.

Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény az egy évvel korábbi 98 centről 1,03 dollárra nőtt, meghaladta a szakérői várakozásokban szerepelő 98 centet.

A cég bevétele 16,52 milliárd dolláron stagnált, de nagyobb lett a szakértők által várt 16,45 milliárd dollárnál.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!