A felügyelet felszólítja az EMT Ltd.-t, hogy a felügyelet jelen határozatának meghozatalát követő hatvan napon belül a 2001. szeptember 24-én létrejött adásvételi ügylettel megszerzett 120 000 Csepel-Holding törzsrészvényét idegenítse el, vagy e határidőn belül tegyen az rt. részvényeire nyilvános vételi ajánlatot. E kötelezettség teljesítéséig az EMT Ltd. az rt.-vel szemben tagsági jogokat nem gyakorolhat. A határozat jogorvoslatra való tekintet nélkül azonnal végrehajtandó, közigazgatási úton fellebbezésnek nincs helye, azonban a kézbesítéstől számított 30 napon belül keresettel a határozat bíróság általi felülvizsgálata kérhető. A határozat indoklással együtt, teljes terjedelemben a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete honlapján, a www.pszaf.hu internetcím alatt olvasható.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!