Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A guru, aki néhány napja figyelmeztetett, a medvepiac visszatérőben van a részvénypiacokra most úgy véli, a piacok nagyon túladottá váltak, s hamarosan jöhet egy nagyobb felpattanás az árfolyamokban. A piacok túladottak maradhatnak egy ideig, s a túladottság nem jelenti azt, hogy ne csökkenhetnének tovább az árfolyamok, azonban ezekről a szintekről már várható egy komolyabb megpattanás - mondta a CNBC-nek nyilatkozva.

Ugyanakkor középtávú prognózisán, amely októberre 1100 pont alatti S&P 500-as indexet jósolt nem változtatott. Úgy gondolja, hamarosan sok részvénypiaci stratéga, akik 1400 és 1500 pont közötti év végi S&P 500-as indexértéket jósoltak, lefelé kell hogy módosítsa előrejelzését. A korrekció szerinte azért volt ennyire durva a tőzsdén, mert a befektetők elvesztették hitüket a politikusokban és az aktuális gazdaságpolitikában.

Senki sem bízik már az Obama-kormányzatban. a Kongresszusban, az emberekben, aki megszavazták az adósságplafon emelését. Úgy véli a mostani pánikban kialakult magas árfolyamok az amerikai kötvénypiacon az évszázad short lehetőségét teremtik meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!