Lezárult a korrekció első szakasza, esést ma felesleges várni, most az a kérdés, hogy meddig mennek föl a részvényárak - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. A nemzetközi hangulat pozitív, Ázsiában nagyrészt 1-2 százalékos emelkedéseket látni, az olaj pedig 80 dollár felett.
Ebben a környezetben a magyra piacon az ellenálláskeresés lehet műsoron: a Mol-ban 18000 környékén, az OTP-ben 5750-es szintnél húzódik ellenállás, ha ezt átüti, akkor az egyértelmű jelzés, ebben az esetben nehéz lesz lefelé várni a papírt.
A Richternél 42050 forintnál található ugyanez a szint.
Hogy a kép teljes legyen, az euró/forint is 270-nel kacérkodik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!