A Bloomberg által nyilvánosságra hozott, üzletfeleknek eljuttatott figyelmeztetés szerint a forint tovább erősödhet az euróval szemben, akár 255-ig is a közeljövőben. A SocGen szakértői úgy vélik, a Magyarországgal szembeni bizalom növekedése a deviza megítélésén is javíthat.

A SocGennél úgy vélik, 2012-13-ban csatlakozhatunk az ERm-II-es övezethez, majd ezt követően 2014-15-ben az eurózónához is.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!