Az amerikai egészségügyi-kozmetikai cég 3,75 milliárd dollár adózott eredményt ért el a március végével záródott három hónapban, ami 14,2 százalékos csökkenés az egy évvel korábbihoz képest.

A szakértők által inkább figyelemmel kísért egyszeri tételek nélküli részvényarányos eredmény 2,10 dollár lett, nagyobb a szakértők várakozásának átlagában szereplő 2,03 dollárnál.

A cég negyedéves forgalma 20,02 milliárd dollár lett, nagyobb az elemzők által várt 19,61 milliárd dollárnál. A vállalat 2,5-3,5 százalékos idei kiigazított működési eredménynövekedést vár az eddig becsült 2-3 százalékos bővülés helyett.

A keddi New York-i tőzsdenyitást megelőző elektronikus kereskedésben a J&J árfolyama 1 százalékos erősödéssel 137,50 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!