A tegnapi kereskedés során ismét megnézte több éves mélypontját az euró a dollárral szemben a kínai kötvényeladások hírére, azonban az információ egyelőre kacsának bizonyult, s a közös deviza az 1,2153-as szintről reggelre 1,228 közelébe korrigált.

A forint erősebben vág neki a napnak az euróbval szemben, a jegyzések korareggel 277,4 körül jártak, ez 1,4 forinttal alacsonyabb euró kuerzus, mint a tegnap esti. A dollár 228 forint környékéről 225,75-re jött le.

A svájci frank is olcsóbb lett, a bankközi devizapiacon reggel 195,7-195,8 között jegyezték.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!