Szolid korrekció várható a budapesti tőzsdén, egy százalékos emelkedés benne lehet a mai napban - vélekedett Králik István a KBC üzletkötője. A világ a hétvégén érkezett kedvező kínai adatokra vált optimistává, emiatt az amerikai határidők egy százalék körüli pluszban állnak.
Mi is ezt fogjuk lekövetni alacsony forgalommal. Az üzletkötő szerint már nyitásban, vagy a kereskedés kezdeti szakaszában meglehet az a plusz, amit aztán egész nap tarthatunk.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!