Az AAA Auto a negyedik negyedévben is 10 százalékos növekedést könyvelhetett el a használtautó értékesítésekben. A korábban a vállalati menedzsment által jelzett trend tehát továbbra is él, miszerint a használtautó piac gyors fellendülésben van. Ráadásul az év utolsó hónapjaiban sem mutatkozott ebben törés, a jövőbeli gazdasági folyamatokkal kapcsolatos fogyasztói aggodalmak egyelőre nem látszanak.

Az AAA Auto mindezek mellett a hitelfinanszírozás terén is erős keresletet tapasztalt. Az ilyen módon eladott autók az összesen belül tavaly már 43,5 százalékot tettek ki az egy évvel korábbi 39,5 százalék helyett.

A vállalat 2012 első felében további két-három egység nyitását tervezi Csehországban, amelyek hozzájárulhatnak majd az értékesítési számok további emelkedéséhez.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!