A nyitást követő mínuszokat hamar ledolgozta a BUX index, fél tizenegy előtt néhány perccel már minimális, 0,1 százalékos emelkedést mutatott s 19 103 ponton járt. A Magyar Telekom korrigálni kezdett a tegnapi nagy megugrást követően, a távközlési részvény árfolyama fél százalékkal csökkent, 413 forintra. Az OTP fél százalékkal, 4100 forintra erősödött. A Mol is felfelé vette az irányt, negyed százalékkal, 18 650 forintra emelkedett, a Richter 80 forinttal esett, 41 200 forintig. Folytatta menetelését a Rába, a piac a jelek szerint kedvezően fogadta a menedzsment tegnap bemutatott terveit, a részvény ára közel 3 százalékkal, 940 forintra kúszott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!