Az euró egységét 264,80 forinton jegyzik, a reggeli órákban még inkább 264,20 körül, a csütörtöki zárószinten állt a keresztárolyam.

A svájci frank nem mozdult el az euróval szemben, az eurchf 1,29 fölött áll. A svájci frank egységéért így 205 forintot kell adni a csütörtök esti 204,90-nel szemben.

Az euró/dollár a megszokott menetrend szerint reggelre erősösött: a tegnapi 1,4550-ről 1,4580 fölé. Tizenegy órakor 1,4570-en jegyzik a keresztárfolyamot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!