Jól debütált a Ferrari New York-ban

A Ferrari részvényeinek ára 15 százalékos emelkedéssel debütált a New York-i értéktőzsde kora kereskedésében, miután szerdán 52 dolláros árfolyamon vezették be az olasz sportkocsigyár papírját a tőzsdére.
MTI-Eco, Napi.hu, 2015. október 21. szerda, 17:37
Fotó: Reuters

A New York-i tőzsdén a kibocsátási ársáv tetején, 52 dolláros áron vezették be a Ferrari-részvényt, amelynek árfolyama egy óra után már 60 dolláron állt. A Ferrari részvény kódja a RACE (verseny) a New York-i tőzsdén.

Kelet-európai idő szerint fél hat körülre a főbb indexek a kezdeti mínuszokat leküzdötték, a Dow 0,4, az S&P-500 0,2, a Nasdaq 0,1 százalékos nyereségben járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK