Jól érzi magát a forint

A nap elején rövid ideig még a lélektanilag fontos 270-es szint alá is benézett az euró forintáfolyama, akár ezen a szinten is konszolidálódhat a forint a hét hátralevő részében.
NAPI, 2010. október 6. szerda, 10:18
Fotó:

Bár csak rövid ideig tartózkodott a 270-es euróárfolyam alatt, de a héten megragadhat a mostani, az eddigekhez képest erős szinten - mondta a Napi Gazdaság Online kérdésére Csajbók Róbert, az ING devizatrédere.

A szakértő szerint szerdán nem várható olyan hír vagy fejlemény, ami sokat ronthatna a forintárfolyamon, egyelőre a kereskedés volumene is alacsony.

A szerdai piacnyitást követően az euró középárfolyama 270,25 forinton, a dolláré 195,00 forinton, a svájci franké pedig 201,80 forinton volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK