Jól indított Budapest

Emelkedéssel kezdett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe hétfőn.
Napi.hu, 2014. január 13. hétfő, 10:19
Fotó: Napi.hu

A BUX negyed 11 körül 19 192 ponton, azaz 0,5 százalékkal járt a pénteki záróértéke felett. A blue chipek a Richter - legjobban teljesítőként - 1,5 százalékos emelkedéssel 4666 forinton, az OTP-nek, miután megjárta a mínuszos tartományt is, sikerült visszakapaszkodni és 0,3 százalékos plusszal 4390 forintig emelkedett, a Mol - szintén egy kis gyengélkedés után nyereségbe fordult és 0,1 százalékos erősödés után 14300 foritra javított, a Magyar Telekom 1,3 százalékos drágulás után 313 forinton járt.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK