A magyar blue chipek többsége nyereségben állt. A Mol 0,8, az OTP 0,1, a Richter 0,1 százalékkal emelkedett, míg a Magyar Telekom papírjai a keddi szinten stagnáltak.

A vezető nyugat-európai indexek közül a londoni FTSE 100 és a DAX 0,1 százalékkal gyengült, míg a CAC-40 0,1 százalékkal erősödött. A Stoxx Europe 600 indexe enyhe míniuszban stagnált. A milánói tőzsde 0,2 százalékkal esett, miközben a madridi tőzsde 0,3 százalékkal emelkedett.

QP | Quality Placement

(Kép: Shutterstock)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!