Jól indult a nap Budapesten

Közel másfél órával a nyitást követően megközelítette a 18 000 pontos értéket a BUX index.
NAPI, 2012. szeptember 6. csütörtök, 10:27
Fotó: Napi.hu

A vezető mutató néhány perccel fél tizenegy előtt már 0,68 százalékos emelkedést mutatott, s 17 940 ponton járt. Az emelkedést a Mol és az OTP részvényei vezetik, az olajtársaság papírjai 16 700 pontig drágultak, ez 1,2 százalékkal haladja meg a szerdai záróértéket, a bankpapírok 1,1 felfelé menetet követően 3794 forintba kerülnek. A Magyar Telekom 428 forinton stagnál, a Richter 39 750 forinton teszi ugyanezt. A forgalom ugyanakkor rendkívül alacsony, egyelőre nem éri el az 1,3 milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK