Jól indult a nap Budapesten

Emelkedéssel indította a napot a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX. Fél 11 körül 1 százalékos pluszban, azaz 22 432 pontnál járt.
Napi.hu, 2015. augusztus 13. csütörtök, 10:37
Fotó: Reuters

A vezető részvények mind nyereségben álltak, az élen a Mollal és az OTP-vel. A bank papírjai 1,3 százalékos ugrás után 5775 forintnál jártak. A Mol 1,4 százalékkal járt a szerdai záróértéke felett, részvényei 14 470 forinton forogtak. A Magyar Telekom papírjai 0,5 százalékkal értek többet a szerdai záróértéknél, ez 407 forintos árfolyamot jelent. A Richter 0,9 százalékos drágulás után 4430 forintnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK