Jól indult az európai kereskedés

A három nagyobb európai tőzsde magasabban nyitott a tegnapi záráshoz képest, ám a tegnapi zuhanáshoz képest keveset hoztak vissza.
Kasnyik Márton, 2010. június 25. péntek, 09:36
Fotó:

A legerőteljesebb emelkedés a pénzügyi szektorban volt, a Credit Agricole például 1,3 százalékot emelkedett. A brit építőipari cég, a Berkeley Group - miután kedvező gyorsjelentést tett közzé - 1,3 százalékot javult.

A londoni FTSE 100 0,4 százalékkal, a frankfurti DAX 0,3 százalékkal, a párizsi CAC-40 pedig 0,5 százalékkal emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK