Jól kezdett Európa

Az amerikai és ázsiai esésre rácáfolva az európai tőzsdeindexek emelkedéssel kezdték a szerdai napot.
Kasnyik Márton, 2010. június 30. szerda, 09:30
Fotó:

A Deutsche Bank papírjai 1 százalékot emelkedtek Frankfurtban az Európai Központi Bank likviditási hitelekkel kapcsolatos tájékoztatója előtt.

Az AstraZeneca, a második legnagyobb brit gyógyszeripari cég papírjai 8,3 százalékot emelkedtek egy kedvező bírósági ítéletnek köszönhetően.

A Portugal Telecom 6,7 százalékot emelkedett, mielőtt a részvényesek a Telefonica ajánlatára szavaznának.

A londoni FTSE-100, akárcsak a frankfurti DAX-30 0,2 százalékot emelkedtek, a párzsi CAC-40 pedig 0,1 százalékot javult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK