Jól kezdődik a nap Budapesten

A tegnapi veszteségek után, korrigál a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2015. augusztus 25. kedd, 09:35
Fotó: Reuters

Fél órával a kereskedés megnyitása után 21102,81 ponton állt a BUX, ami 1,56 százalékos plusznak felelt meg. Száguldoznak a blue chipek is: a Mol 1,3, a Magyar Telekom és a Richter 1,6, míg az OTP 1,8 százalékos pluszban állt.

A forgalmat nézve sima OTP vezetést látunk, a bankpapírokkal eddig 660,6 millió forint értékben kereskedtek. A Mol volt a második 275 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Richter került fel 96 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK