Jól kezdődik a nap Európában

Emelkedéssel indítottak az öreg kontinens főbb tőzsdéi szerdán.
NAPI, 2013. március 6. szerda, 10:13
Fotó: Napi.hu

Folytatódott a jó hangulat a tőzsdéken, így a tegnapi csúcsdöntések után ismét a pozitív tartományban vannak az indexek. Egy órával a kereskedés megkezdése után a londoni FTSE-100 0,3, a frankfurti DAX 0,8, míg a párizsi CAC-40 0,5 százalékot emelkedett, de jól megy a periféria indexeknek is: a madridi IBEX-35 0,4, a milánói FTSE-MIB pedig 0,1 százalékos pluszban állt ekkor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK