Jól kezdődött a nap az OTP és a Richter piacán

Tegnap az amerikai piacokon jó volt a hangulat, miután a közzétett két amerikai konjunktúraadat is a várt felett alakult. Bár a japán tőzsdéken ma nem volt kereskedés, a nyitva levő piacokon emelkedtek az indexek. A vezető nyugat-európai indexek ugyanakkor az előző napi zárószintek közelében oldalaznak, míg a magyar tőzsde mérsékelt emelkedéssel indította a napot.
portfolio.hu, 2014. március 21. péntek, 09:30
Fotó: Napi.hu

Több mint 1 százalékkal emelkedik a BUX a kereskedés indítását követően: a nagypapírok kivétel nélkül jól kezdték a napot: a MOL és a Magyar Telekom közel 1, a Richter 2 százalékkal emelkedik, míg az OTP közel 2 százalékkal erősödik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK