Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az ázsiai részvények többsége erősödött hétfőn, köszönhetően az amerikai lakáseladási adatoknak, a China Construction Bank kedvező gyorsjelentésének, és a vártnál jobb vállalati eredményadatoknak - írja a Marketwatch. A tokiói Nikkei 3,35 százalékos emelkedést követően 10 581 ponton zárt - hat részvényt leszámítva az összes papír drágult -, a sanghaji index nem sokkal a kereskedés vége előtt 1,1 százalékos pluszban járt, míg a Hang Seng 1,4 százalékkal múlta felül pénteki teljesítményét. Hong Kongban a China Construction Bank papírjai 2,4 százalékkal erősödtek, Tokióban pedig 6,3 százalékkal drágultak a Canon, 3,9 százalékkal pedig a Mitsubishi részvényei.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!