Jól kezdte a napot Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe emelkedéssel indította a napot.
Napi.hu, 2013. december 23. hétfő, 10:09
Fotó: Napi.hu

A BUX 10 óra körül 0,4 százalékos emelkedéssel 18 533 pontnál járt. A bluechipek közül a Richter mutatja eddig a legerőteljesebb emelkedést, a gyógyszeripari cég részvényei 1,7 százalékos drágulással 4398 forinton forognak - és ezzel a délelőtti sikersztori le is zárult. Az OTP 0,6 százalékos eséssel 4074 forintos árfolyamnál járt. A Mol és a Magyar Telekom, miután bejárta a pozitív és a negatív zónát is, a pénteki zárószintjén, előbbi 14500 forintnál, utóbbi 316 forintnál stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK