Jól kezdtek az európai tőzsdék

Emelkedéssel nyitottak a jelentősebb európai tőzsdék, a tőzsdeindexeken nagyott dobtak a pénzügyi szektorban megköttetett üzletekkel kapcsolatos hírek.
NAPI, 2010. július 5. hétfő, 09:16
Fotó:

A piacok jól fogadták a KBC és a Lloyds egyes részlegeinek eladásával kapcsolatos híreket is; kiemelkedően jól teljesített az 1,4 százalékot emelkedő BP.

A frankfurti DAX 0,4 százalékot, a londoni FTSE-100 és a párizsi CAC-40 pedig 0,5 százalékot emelkedtek a hétfői nyitást követően.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK