A férfiöltönyeiről is ismert luxusipari vállalat keddi jelentése szerint az adózott nyeresége éves összevetésben 13 százalékkal, 70,6 millió euróra nőtt a június végével zárult három hónapban, míg az árbevétele 16 százalékkal, 647,1 millió euróra emelkedett.

Az elemzők által inkább figyelemmel kísért EBITDA (kamatfizetés, adózás, értékcsökkenési leírás és az amortizáció előtti nyeresége) 12 százalékkal 123,3 millió euróra nőtt.

Claus-Dietrich Lahrs, a cég vezérigazgatója azt mondta kedden, hogy várakozásuk szerint a második félévben is folytatódik az első hat hónap kedvező trendje Európában, ugyanakkor fennmaradnak a nehézségek az amerikai és a kínai piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!