Jól ment Buffett cégének

Nőtt a Berkshire Hathaway, a világ egyik legnagyobb tőzsdén jegyzett vállalatának negyedéves profitja. A cég idei teljesítménye 8 százalékkal múlja felül az egy évvel korábbit.
MTI-Eco, 2016. május 1. vasárnap, 15:48
Fotó: Reuters

A 85 éves főrészvényes, elnök-vezérigazgató Warren Buffett nevével fémjelzett társaságnak rengeteg különböző profilú cégben van tulajdonrésze. Warren Buffett 1964-ben vásárolta be magát a massachusettsi Berkshire Hathaway textilgyárba, amelyet hamarosan holdingcéggé alakított.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK