Jól szerepelhet ma az OTP

A rossz hírekre nem tudott esni a tőzsde, vagyis most az emelkedéssel próbálkozhat. Az OTP és a Telekom szerepelhet jól.
NAPI, 2010. március 1. hétfő, 08:52
Fotó:

Nincsen lendület lefelé és olyan sokáig lett volna lehetőség esésre, ami végül nem következett be, hogy a piac természete szerint most inkább az emelkedés irányába mozdulhat - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. 

Bár pénteken nagy hajrát mutatott be a magyar piac és ez alapján kellene lennie egy kis visszarendeződésnek, könnyen lehet, hogy nem lesz komolyabb visszanézés és a 21650 pontos szintet támadhatja a BUX (ez 300-350 pontos emelkedést jelentene). Esetleg a 21810 pontos rés betöltésére is sor kerülhet a héten.

A Mol-tól alulteljesítés várható, miután túlhúzták pénteken, s ez mondható el az öt százalékos pluszban zárt Richterről is. Az üzletkötő szerint az OTP lehet a felülteljesítő, a Magyar Telekommal együtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK