Jól tett az optimizmus Tokiónak

A Nikkei részvény index a veszteségek ellenére magasabban zárt, a piac túllépett egy kulcsfontosságú kormányzati törvényjavaslat meghiúsulásán és a kedvező gazdasági adatokra koncentrált. Kedvezett az indexnek a Toyota Motor és más cégek jó profitkilátása is. A Nikkei 0,11 százalékkal magasabban 11 778 ponton zárt. A szélesebb alapú TOPIX 0,23 százalékot javult és 1 192 ponton zárt.
Egerszalóki Tímea, 2005. augusztus 8. hétfő, 09:10
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK