Jól végződött a nap Ázsiában

Emelkedéssel zártak a vezető ázsiai tőzsdék kedden, és a még nyitva tartó térségbeli börzék is mind pluszban álltak.
Dzindzisz Sztefan, 2017. november 21. kedd, 07:40
Fotó: Reuters

Kedden Tokióban a Nikkei225 mutató 0,73 százalék emelkedéssel, 22 425 ponton fejezte be a napot. A tajpeji tőzsde indexe 1,08 százalékkal erősödött, az ausztrál börze irányadó mutatója pedig 0,37 százalékkal nőtt.

A tokiói tőzsdezáráskor még folyt a kereskedés néhány tőkepiacon a térségben, Sanghaj 0,70 százalékos, Hongkong 1,2 százalékos, Szöul pedig 0,10 százalékos növekedést jelzett a hétfői záróértékhez képest - írja az MTI. (Hétfőn az amerikai tőzsdék is erősödni tudtak.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK