Jól zárult a nap Budapesten

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 0,4 százalékos nyereséggel 18 891 pontra erősödött a nap végére. A részvénypiac forgalma 11,5 milliárd forint volt.
Napi.hu, 2014. május 21. szerda, 18:10
Fotó: Reuters

A nagy papírok közül az OTP és a Richter teljesített a legjobban. Az OTP 1,1 százalékos plusszal 4685 forinton zárt 8 milliárdos forgalom után, míg a gyógyszeripari cég 1,5 százalékkal 4220 forintra drágult 1,6 milliárdos forgalom mellett.  Ezzel szemben a Mol 1,3 millárdos forgalom mellett 0,8 százalékot esett és a nap végén 13 580 forintot értek a részvényei, míg a Magyar Telekom némi hullámzás után a nap végén az előző napi záróértékén, 317 forinton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK