OTP-rally várható ma a tőzsdén, ez az egyetlen papír, amiben a szereplők még mernek játszani felfelé, és fognak is - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. Nem lesz kimagasló forgalom, de miután a tegnapi nap is megmutatta, hogy  shortnak nincs még itt az ideje, emelkedés várható. Az OTP a következő 1-2 hétben még mászhat föfelé, a JP Morgan 6200-as célára elgondolkodtat mindenkit - tette hozzá.


Az OTP könyvértéken forog jelenleg, mármost ha nem lesz akkora proléma a régióban, mint amire sokan számítottak, akkor valószínűleg nem ennyit ér. A bank idén meg fogja mutatni, hogy hogyan reagál a válságra. Ha ez sikeres, akkor az OTP-nek nem itt lesz a helye - fogalmazott Káplár.
 

A bankpapírt intézmény shortolni már nem fogja, így esésekben venni kell hosszú távon.


A közeljövőben a Telekom még mehet felfelé, a 630-640-es szint elérhető.

Az viszont lászik, hogy a Mol-t nem annyira szeretik, ha lesz esés, akkor leginkább Mol esés lesz hosszabb távon - vélekedett az üzletkötő.

 
A gyógyszerpapírok továbbra is a piac előtt járnak, nagy emelkedés nem várható tőlük.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!