A tengerentúli rossz hírek miatt a befektetők a feltörekvő piacokon is eladásokba kezdtek, első körben a mostanság leginstabilabb török piacon, a líra 3 százalékkal esett, majd lejtőre kerültek a régiós devizák, így a zloty és a forint is. Az euró tegnap 251 forint alatt zárt, ma reggel már 253,50/60 forintnál járt a kurzus, 10 óra tájékán 253,20 forint körül mozgott a jegyzés - mondta Kolba Miklós, az ING szakértője, hozzátéve: a 253,50 forintos szint erős támasznak látszik, ha viszont ezt áttöri a kurzus, akkor hirtelen 255 forintnál találhatja magát az euró. A szakember jelezte, alapvetően alacsony a forgalomban pozíciók kiépítésével foglalkoznak a befektetők.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!