A külföldi futuresek alapján eséssel kezdődhet a kereskedés - vélekedett Szabó Gergely a Raiffeisen üzletkötője. Az OTP esetében 3480 forint képezhet támaszt, ez a legutóbbi hullámnak egy erősebb korrekciós szintje. A Mol-nál 12800 és 13 000 forint körül érkezhetnek vevők.

Egy-másfél százalékos esés is összejöhet az első másfél két óra alatt.

Eddig a visszaeséseket megvették a lemaradó befektetők, jó eséllyel így lesz ez ma is, az csak nap végére derül ki, hogy ez a stratégia beválik-e - fogalmazott az üzletkötő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!