A jelenlegi 256 756 törzsrészvény mellé 128 378 új törzsrészvény kerül kibocsátásra. A részvények lejegyzésére a Promix Property Ingatlanfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság jogosult. A gt. és a társaság alapszabálya alapján a társaság részvényeseinek elsőbbségi jegyzési joga van. A Plotinus részvényesei minden 2 db részvényük után 1 db részvényt jegyezhetnek, a le nem jegyzett részvénymennyiséget pedig a Promix Property Ingatlanfejlesztő Kft. veheti át. A részvények jegyzési árfolyama 1575 forint, amelyet az igazgatótanács az éves jelentésben is közzétett könyv szerinti érték és a tőzsdei árfolyam figyelembe vételével határozott meg. A jegyzés legegyszerűbb módja, hogy a társaság közzétételi helyeiről elérhető jegyzési ívet 2011. március 16. és 30. között kitöltve eljuttatják a társaság székhelyére (lehetőség van személyesen is jegyezni) és az összeget befizetik a társaság bankszámlájára.

A jegyzésben azok vehetnek részt, akik 2011. március 8-án szerepelnek a részvénykönyvben. A társaság örömmel veszi, ha minél több részvényese él elsőbbségi jegyzési jogával.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!