Pongrácz Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese, igazgatósági tag október 7-én, azaz tegnap 10 ezer darab OTP-törzsrészvényt értékesített darabonként 2 762 forint egységáron. A vezérigazgató-helyettes ezzel 27,6 millió forint bevételre tett szert. Ha a mai, 2 933-as csúcson adta volna el pakettjét, további bő másfél millió forinttal többhöz jutott volna hozzá. Az OTP Bank Rt. azt is bejelentette, hogy szintén október 7–én, tőzsdén kívüli kereskedelemben 574 324 darab törzsrészvényt értékesített. (Egy ekkora pakettet már október 1-jén eladott majd vissza is vett a cég.) A hitelintézetnél működő bónuszprogram keretében Lenk Géza vezérigazgató-helyettes OTP törzsrészvény tulajdona 40 ezer darabbal nőtt, így a bank törzsrészvény-állománya 13 183 316 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!