A BÉT honlapján megjelent tájékoztató szerint az E-Star2012A jelű, 2012 október 24-i lejáratú, százezer forint névértékű papírokat június 27-29 között jegyezhetik a befektetők.

A július elsején forgalomba hozni tervezett, tőzsdére is bevezetésre kerülő kötvények az eddigieknél alacsonyabb, 8,925 százalékos kamatot (8,9946 százalékos EHM) fizetnek. A kibocsátott minimumérték 100 millió forint.

Kassai Ákos, a társaság vezérigazgatója a Napi Gazdaság kérdésére elmondta, a bevont összeg a müködő tőke finanszírozását, illetve a romániai projektek kapcsán felmerülő ÁFA-tételek kiegyenlítését szolgálja majd.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!