Jót tett a gyenge olaj Amerikának

Erősödéssel zárták a pénteki napot a tengerentúli részvényindexek, a Dow 0,04 százalékkal 12 108 pontra, a Nasdaq 0,6 százalékkal 2389 pontra erősödött.
NAPI Online, 2006. november 11. szombat, 11:28
Fotó:

A befektetők optimizmusát táplálta a csökkenő olajár, és a gyorsjelentésekkel kapcsolatos várakozások. Eredményes napot zártak a házépítők, a D.R. Horton és a KB Home több mint négy százalékkal erősödött. Közel ugyanilyen mértékű veszteséget ért el a Walt Disney, miután a társaság csökkentette a jövő évi eredményelőrejelzését. Lefelé tartottak az olajipari részvények is, a Schlumberger több mint két százalékkal gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK