Jót tett a Teslának a bejelentés

Eséssel indították a hét utolsó kereskedési napját az amerikai indexek.
Szabó Zsuzsanna, 2017. november 17. péntek, 16:21
Fotó: Shutterstock

A Dow a nyitás után és az S&P 500 mutatója 0,2, a Nasdaq 0,1 százalékos mínuszban járt a nyitást követő fél órában.

A rossz hangulat nem ragadt rá a Teslára. A vállalat bemutatta a már sokak által várt elektromos kamionját. A bejelentést követően a cég részvényei 2,3 százalékkal emelkedett.

Az arany és az olaj árfolyama emelkedett. Az arany unciánkénti jegyzése 0,6 százalékkal 1285,20 dollárra emelkedett, míg a WTI hordónkénti jegyzése 1,7 százalékkal 56,07 dollárra drágult.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK