Az ajánlat tárgya a Hungagent 429 070 darab, egyenként 700 forint névértékű névre szóló törzsrészvénye. A részvényekért a Deutsche Balaton egyenként 2,8 eurót ajánl, ami mintegy 12 százalékkal magasabb az utóbbi 180 nap súlyozott tőzsdei átlagáránál. Az ajánlat megtételével kapcsolatban a Biztonság Invest Befektetési és Értékpapír Kereskedelmi Rt. jár el mint forgalmazó, azaz az elfogadó nyilatkozatokat ezen társasághoz kell eljuttatni

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!