Jóváhagyták a Brau-ajánlatot

A BÉT vezérigazgatója jóváhagyta a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. elsőbbségi részvényeire vonatkozóan a Brau Immobilien GmbH által tett ajánlatot.
NAPI Online, 2005. május 26. csütörtök, 09:56
Fotó:

Utóbbi a jelen határozat kézhezvételét követő 5 napon belül a köteles közzétenni a jóváhagyott ajánlat szövegét a tőzsde honlapján oly
módon, hogy az elfogadó nyilatkozat megtételére nyitva álló időszak kezdőnapja nem lehet korábbi időpont, mint a közzététel megjelenését követő második nap, és nem lehet későbbi időpont, mint a közzétételt követő ötödik nap.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK