Jövő hétfőn forognak utoljára a BÉT-en az Arago-papírok

A Budapesti Értéktőzsde Titkárságának vezetője az Arago Befektetési Holding Rt. ”C” sorozatú, bemutatóra szóló törzsrészvényeit 2002. június 11-ével törli a Tőzsdei Értékpapír Listáról. A részvények utolsó kereskedési napja 2002. június 10. Az Arago azt követően kérelmezte április 9-én kivezetését, hogy a cégben közel 91 százalékos tulajdont szerzett a Domestore Kft.
Ádám Viktor, 2002. június 6. csütörtök, 17:37

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK