Jövőre indul a Nasdaq Deutschland

A Nasdaq beindítja a Nasdaq Deutschlandot, közösen a Commerzbankkal és a Dresdner Bankkal - erősítette meg az amerikai tech tőzsde a Reuters tegnapi értesülését.
Szabó Márta, 2002. június 18. kedd, 11:01

Maga a Nasdaq 50 százalékot szerez majd a németországi leányban, a Commerzbank, illetve online brókercége a comdirect 7,5-7,5 százalékot, a Dresdner 15 százalékot kap, 10-10 százalék pedig a berlini és a brémai tőzsde kezében lesz. Az új tőzsdén 2003 jaunárjában indul a kereskedés.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK