Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az bizonyos, hogy a társaság nevet vált, de az csak a ma megjelenő előterjesztésekből derül ki, hogy a Pannonplast név megmarad-e. Az viszont borítékolható, hogy a műanyagipari jelző kikerül az elnevezésből. A menedzsment emellett új részvényopciós program elindítását kezdeményezi. Az elképzelések szerint jövő év első negyedében vezethetik be a tőzsdére a műanyagipari leánycéget, a Pannunion Csomagolóanyag Zrt.-t, amely a Pannunion Csomagolóanyag Kft.-ből jött létre. A Pannunion átveszi a Pannon Effekt Kft.-t is, amellyel kialakul a végleges műanyagipari vállalati struktúra. Az átvétel előtt a Pannunion alaptőkéjét zártkörű kibocsátás során 474 millió forinttal 2,695 milliárd forintra emelik. Gyimóthy Dénes megbízott vezérigazgató és gazdasági igazgató elmondta: a kibocsátás értéke 1,185 milliárd forint lesz, ezt az anyacég készpénz formájában biztosítja. A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy az összeg jelentős része éppen a Pannon Effekt megvásárlását szolgálja majd.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!